Seuralegenda Ray Parlourin mukaan Arsenal saattoi tehdä virheen myydessään maalivahti Emiliano Martínezin Aston Villaan 20 miljoonalla punnalla.

Villa on pelannut tasaisen vahvan kauden Valioliigassa, ja 28-vuotias Martínez on päästänyt 22 ottelussa vain 24 maalia.

Argentiinalainen Martínez onnistui mainiosti tuuratessaan Bernd Lenoa Arsenalin maalilla viime kaudella. Mies halusi kuitenkin lisää peliminuutteja, ja Arsenal päätti tehdä kaupat Villan kanssa.

– Mielestäni hän on ollut Aston Villalta aivan loistava hankinta. Kun he kohtasivat Brightonin joitakin päiviä sitten, hän oli sensaatiomainen. Hän teki kolme tai neljä maailmanluokan torjuntaa pitäessään heidät pelissä mukana, Parlour sanoi talkSPORT-kanavalla.

– Sanotaan, että kärkipelaajat voittavat pelejä joukkueelle. Maalivahdit ovat kuitenkin niin tärkeitä, jos haluaa menestyä. Hän parantaa koko ajan – hänessä on kaikkea.

Parlour totesi olevansa varma siitä, että moni Arsenalin fani miettii, miksi Martínezista ei pidetty kiinni ja tekikö Arsenal oikean maalivahtivalinnan.

– Rakastan myös Lenoa. Mielestäni hän on huippuluokkaa.

Lähde: Football London