Sergio Agüero on on muistellut Mario Balotellin värikästä aikaa Manchester Cityssä. Entinen Manchester Cityn hyökkääjä onnistui aiheuttamaan lyhyen City-jaksonsa aikana kiistatilanteita kentällä ja sen ulkopuolella.

Balotelli pelasi Cityssä kolme vuotta vuosina 2010-2013. Italialaisen ura on sittemmin valunut pohjamutiin.

Hyökkääjä edustaa nykyisin Serie B -seura A.C. Monzaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Agüero paljasti Twitch-lähetyksessään Balotellin onnistuneen suututtamaan Manchesterissa asuessaan jopa naapurinsa.

– Kun Balotelli teki maalin Manchester Unitedia vastaan sanoin hänelle: ”Mitä tarkoitat tuolla tekstillä miksi aina sinä?” Sinä parkkeerasit autosi Louis Vuitton -kaupan kulmaukseen?, Agüero kertoi streamissaaan.

– Hänen naapurinsa valitti ja hän yritti polttaa heidän asuntonsa ampumalla raketteja ikkunasta, mutta epäonnistui.

– Minä sain kaiken sen p*skan mitä Balotellista sanottiin julkisuudessa ja minä huomautin siitä hänelle. Hän sanoi minulle: ”Kaikki tuo on valhetta. Kaikki on minun kohdalla hyvin. Asiat eivät ole niin kuin ihmiset luulevat.

Agüero ja Balotelli voittivat keväällä 2012 Cityssä yhdessä seuran vuosikymmenen ensimmäisen valioliigamestaruuden. Italialainen oli syöttämässä Agüeron lisäajan voittomaalia päätöskierroksella QPR:ää vastaan.