Aston Villa joutui sunnuntain valoliigaotteluunsa poikkeuksellisesta tilanteesta; lähes aina avauksessa oleva Jack Grealish joutui jättämään Leicester-kohtaamisen väliin loukkaantumisen vuoksi.

Puntit pysyivät ottelun alussa jota kuinkin tasoissa, mutta sitten Ketut menivät hetkessä menojaan – lopputulos 1-2 saatiin kasaan lopulta alle 50 minuutissa.

Leicester sai ottelun 19. minuutilla ottelussa toisen maalintekopaikkansa, ja käytti sen hyväkseen. James Maddison pamautti pallon oikeastaan vaivattoman oloisesti oikeaan alakulmaan, ohi Emiliano Martínezin.

Paria minuuttia myöhemmin Villan puolustukseensa jättämät tilat käytettiin sinisten toimesta ratkaisevalla tavalla hyödyksi. Jamie Vardy pääsi ampumaan tulisen kierteen, jonka Martínez sylki eteensä. Harvey Barnes hoiti paluupallon sisään, 0-2.

Leicester City

@LCFC
It's two! 🔥🔥

@Vardy7's shot was spilled by Martínez, and @HarveyBarnes97 just does not miss from there!

@LCFC
HARVEYYYYYYYYY! 😍

Villa palasi muaan peliin jossain määrin avausjakson edetessä, mutta tauolle mentiin oikeutetusti kahden maalin vierasjohdossa.

@LCFC
The #AvlLei numbers so far 🔢

Thoughts on the first half? 🤔

48. minuutilla tilanne muuttui muotoon 1-2. Isäntien kavennuksen pääsi pamauttamaan aivan Kasper Schmeichelin edestä Bertrand Traoré, kun tällä kertaa Leicesterin puolustus toimi hämmentävän epävarmasti. Kovin usein ei kuulla puheita ”kuumaverisistä tanskalaisista”, mutta toisen polven juuttiveskarin päreet näyttivät tilanteessa palaneen pahemman kerran.

Villa ei varsinaisesti missään vaiheessa antanut ottelussa periksi, mutta ei se liioin löytänyt selkeitä avaimia pistejakoon nousuunkaan.