Manchester United ja Real Sociedad kohtaavat tänä iltana Eurooppa-liigan pudotuspeliottelussa Old Traffordilla.

Manchester United latoi viime viikolla pelatussa avausosaottelussa taululle 4-0-murskalukemat, joten ottelupari on ennen tämän iltaista ottelua enemmän tai vähemmän paketoitu.

Real Sociedad-leirissä ei kuitenkaan olla vielä lyöty hanskoja tiskiin jatkopaikan suhteen. Baskiseuran päävalmentaja Imanol Alguacil kertoi ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että hänen joukkueensa lähtee Old Traffordille taistelemaan sekä palauttamaan kunniaansa.

– Minun on sanottava, että jatkoon pääseminen on melkein mahdotonta, mutta uskon, että joukkueeni tulee taistelemaan, Alguacil sanoi.

– Luulen, että voimme puhdistaa imagoamme, voittaa pelin ja oppia Torinon tapahtumista.

Alguacil jakoi kehuja myös vastustajan leiriin. Baskiluotsin mukaan Ole Gunnar Solskjærilla on käsissään paras Man United -joukkue kymmeneen vuoteen.

Se on viimeisen kymmenen vuoden paras Man United -joukkue. He taistelevat Man Cityn kanssa Valioliigan mestaruudesta. He ovat todellista maailmanluokkaa fyysisesti ja myös laadultaan todella hyviä, Alguacil kehui.

Tiedämme kuinka vaikeaa on aiheuttaa hermostuneisuutta Man Unitedissa, vaikka saisimme ensimmäisen maalin. Mutta me haluamme taistella.

Yritämme mennä sinne voittamaan pelin, mutta ennen kaikkea meidän on todistettava itsellemme se, ettemme ole niin kaukana (Unitedista). Olemme ehkä kaukana Man Unitedista, mutta emme ole niin kaukana kuin ensimmäisen osaottelun tulos kertoo.

LUE MYÖS: Ennakkopaketti Eurooppa-liigan huippuotteluun Manchester United-Real Sociedad: Poissaolijat, mistä näet pelin, arvioidut avaukset ja valmentajien kommentit