Edinson Cavani, Donny van de Beek, Scott McTominay ja Daniel James eivät välttämättä kykene pelaamaan sunnuntain vierasottelussa Chelseaa vastaan, toteaa Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær.

Helmikuun alussa reitensä loukannut Paul Pogba, jonka odotettiin olevan ”muutaman viikon sivussa”, on sen sijaan varmasti poissa Unitedin kokoonpanosta. Ranskalaistähti joutuu odottamaan paluutaan ”vielä toiset pari viikkoa”.

Useiden poissaolijoiden vuoksi Solskjær siirsi englantilaistoppari Axel Tuanzeben keskikentälle torstain Eurooppa-liigan ottelussa Real Sociedadia vastaan. Maalittoman tasapelin jälkeen norjalaisluotsi harmitteli joukkueen tämänhetkistä loukkaantumissumaa.

– Keskikenttä on yhtäkkiä paikka, josta meiltä puuttuvat sekä Scott, Donny että Paul, Solskjær totesi Independentin mukaan.

– Aiemmin tilanne on ollut todella hyvä, mutta nyt meidän on ehkä etsittävä vaihtoehtoisia ratkaisuja, koska en ole varma, kuntoutuuko kukaan heistä ajoissa [sunnuntaita varten].

[readmore from=Manchester-United]

– Toivon, että Scott, Donny ja Edinson voivat olla käytettävissä viikonloppuna, mutta en ole lainkaan varma. Paul on valitettavasti sivussa vielä toiset pari viikkoa.

Daniel James jätti torstaina kentän kesken ottelun. Solskjærin mukaan walesilaishyökkääjän pelikunnosta ollaan vasta saamassa lisätietoa.

– Hän tunsi nipistyksen. Hän tekee intensiivisesti töitä ja sai tuntemuksen, joten toivomme, ettei se ole mitään vakavaa. Meidän on vielä tarkkailtava hänen tilannettaan.

LUE MYÖS: