Vuodesta 2012 lähtien Chelsean kirjoilla ollut Victor Moses näkee Neil Warnockin ja Roberto Martínezin parempina managereina kuin José Mourinhon, jonka nigerialainen jätti kokonaan pois suosikkivalmentajiensa listalta.

Mourinho antoi Mosesille muutaman tilaisuuden Stamford Bridgellä vuosien 2013 ja 2015 välillä, mutta lainasi hänet mieluummin Liverpooliin ja Stokeen preseason-kauden lupaavista näytöistä huolimatta.

Moses – joka pelaa tällä hetkellä lainalla venäläisseura Spartak Moskovassa – ei ole unohtanut Mourinhon kirveleviä päätöksiä, minkä takia työskentely Crystal Palacen ja Wiganin ex-luotsien alaisuudessa olikin hänestä paljon mielekkäämpää.

Kun Mosesia pyydettiin listamaan parhaat valmentajat, joiden alaisuudessa hän on pelaajaurallaan työskennellyt, löysi 30-vuotias kuitenkin tilaa muutamalle entiselle Chelsea-managerille.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

 

Victor Moses pelasi uransa parhaan kauden Chelseassa 2016-17 Antonio Conten alaisuudessa. Kuva: Getty Images

Antonio Conte on tällä listalla. Hän auttoi minua uskomaan itseeni taas. Ja tämäkin tulee puhtaasti ihmisen näkökulmasta, eikä jalkapalloilijan, vaikka hän löysikin minulle uuden pelipaikan puolustuksen oikealta laidalta, Moses kertoi Sparkin verkkosivuilla.

– Seuraavana ovat Roberto Martinez, Rafael Benitez ja Neil Warnock, jonka alaisuudessa tein debyyttini Crystal Palacessa. Domenico Tedesco ja Mark Hughes kuuluvat myös tälle listalle.

[readmore from=Jose-Mourinho]

Kysyttäessä päätöksestä jättää Mourinho listan ulkopuolelle, avasi Moses tarkemmin:

– Toki, José on hävytön ammattilainen ja arvostan hänen saavutuksiaan. Mutta meidän välillämme ei ollut sellaista välttämätöntä yhteyttä, joka jokaisen pelaajan ja valmentajan välillä tulisi olla. Se vain puuttui.

– Lopulta, annoin harjoituksissa kaikkeni, halusin pelata, mutta Mourinho oli yksinkertaisesti toista mieltä.