Valioliigassa yhteensä yli 400 ottelua Liverpoolin, Charltonin, Tottenhamin ja Fulhamin riveissä pelanneen Danny Murphyn mukaan Harry Kanen on siirryttävä kesän siirtoikkunan aikana, mikäli hän mielii voittaa jotain suurta pelaajauransa aikana.

Murphyn mukaan Kane on tällä hetkellä parhaimmillaan ja hänen tarvitsee toimia nopeasti varmistaakseen siirtonsa johonkin Spursia suurempaan seuraan. Jos hän vielä odottaa yhden kauden, voi hänestä kiinnostuneet seurat kokea nousevien tähtien, kuten Erling Braut Hålandin hankinnan olevan parempaa vastinetta rahoille.

– Minusta se näyttää siltä, ​​että tuleva kesä on Kanelle viimeinen tilaisuus saada tuo iso siirto, Murphy sanoi talkSPORT:lle.

– Voi toki olla, että joku seura haluaa hänet epätoivoisesti vielä vuodenkin kuluttua ja hankkii hänet, koska heillä on paljon rahaa, esimerkiksi Man City.

– Mutta luulen, että se on Harry Kanelle nyt tai ei koskaan, mitä tulee pokaalien voittamiseen ja korkeimmalla tasolla kilpailemiseen seuraavien kolmen tai neljän vuoden ajan.

[readmore from=Harry-Kane]

– Hänen ongelmansa liittyy pandemiaan ja sen vaikutuksiin. Haluaako joku seura maksaa hänestä yli 100 miljoonaa puntaa sekä hänen korkean palkkansa vai valitseeko mielummin pelaajan kuten Håland?

Hän on kahdeksan vuotta nuorempi ja maksaisit hänelle todennäköisesti vähemmän (palkkaa). Kane on luultavasti valmiimpi paketti, mutta Håland tekee varmasti maaleja kaikissa joukkueissa, joissa hän pelaa.

27-vuotiaan Kanen sopimus Tottenhamin kanssa ulottuu kesään 2024 asti. Transfermarktin mukaan Kanen siirtomarkkina-arvo on 120 miljoonaa euroa.