Edinson Cavani on tiettävästi päättänyt lähteä Manchester Unitedista kuluvan kauden jälkeen. Uruguayn maajoukkuemies haluaa siirtyä kesällä Boca Juniorsin riveihin.

Cavanin debyyttikausi Old Traffordilla on sujunut hyvin, minkä vuoksi hänen on uskottu jäävän Ole Gunnar Solsjkærin miehistöön vielä toiseksi kaudeksi.

Argentiinalaismedia Olén mukaan Cavani on kuitenkin valmis hylkäämään Unitedin vireillä olleen jatkosopimustarjouksen palatakseen ensi kaudeksi Etelä-Amerikkaan.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Cavanin sopimus Manchester Unitedin kanssa umpeutuu ensi kesänä. Siihen sisältynee kuitenkin optio yhdestä lisävuodesta, jonka osapuolet voivat aktivoida. Kuva: Getty Images

Cavani on noussut fanien suosioon tekemällä kuusi maalia 18 valioliigaotteluun Unitedin paidassa.

34-vuotias on kuitenkin halukas allekirjoittamaan kolmen vuoden mittaisen diilin Boca Juniorsin kanssa, vaikka hänen olisi suostuttava silloin merkittävään palkanalennukseen.

Cavani on tiettävästi kannattanut Boca Juniorsia lapsuudestaan saakka ja neuvottelut useasti siirrosta seurapresidentti Juan Roman Riquelmen kanssa.

[readmore from=Manchester-United]

– Heinäkuussa hän on Bocan pelaaja. Se on tavoitteemme, Cavanin edustajat ovat tiettävästi kertoneet argentiinaismedialle.

Ennen lokakuun ilmaissiirtoa Unitediin Cavani pelasi Paris Saint-Germainissa, jossa hänestä tuli pariisilaisseuran historian kovin maalintekijä. Sitä ennen uruguaylaiskärki oli noussut Euroopan vaarallisimpien kärkimiesten joukkoon Napolissa.

Monet odottivat Cavanin pelaavan ensi kaudenkin Manchester Unitedissa, mutta jos huhut pitävät paikkaansa, on Solskjærin löydettävä taas uusi keskushyökkääjä Anthony Martialin tueksi.