Liverpool-legenda Mark Lawrenson arvioi, ettei skottiseura Rangersin liigamestariksi johdattanut Steven Gerrard ole vielä valmis Liverpoolin peräsimeen.

– Steven Gerrard on edelleen kaukana siitä, että hänestä tulisi Liverpoolin manageri – mutta en usko sen vaivaavan häntä, koska hän on Rangersin managerina parhaassa mahdollisessa asemassa, jossa hän voi koskaan olla, Lawrenson sanoo BBC:n verkkosivuilla.

Hänen mukaansa Liverpoolin ex-kapteeni Gerrard on tehnyt Rangersissa tähän mennessä kaiken oikein ja saanut hyvän tuen seuran johtokunnalta. Rangers on suoriutunut vahvasti myös eurokentillä.

[readmore from=Steven-Gerrard]

– On aina ollut kysymys siitä, tuleeko Stevenistä Liverpoolin manageri vai ei. Liverpoolin heikon kauden takia kaikki sanovat ”Steven on seuraava, Steven on seuraava”, joten tuo huuto on entistä voimakkaampaa.

– Sanoisin, että kaikesta Rangersin menestyksestä huolimatta Liverpoolin manageroiminen on aivan eri luokassa. Se olisi massiivinen askel. Hänen pestaamisensa olisi isoa uhkapeliä seuran omistajilta – Fenway Sports Groupilta.

Lawrenson ei edes usko siihen, että nykyinen luotsi Jürgen Klopp olisi lähdössä mihinkään. Saksalainen ei myöskään saa kovin helposti potkuja sen jälkeen, kun hän vei joukkonsa Mestarien liigan ja Valioliigan voittoon.

– Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että Liverpool kutsuu tänä kesänä, Steven ei voisi sanoa ei. Koska pyyntöä ei tule kahdesti.