Entinen Liverpoolin ja Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Dietmar Hamann arvioi, että norjalaiskärki Erling Hålandin pitäisi siirtyä Cityn sijaan paikallisvastustaja Manchester Unitedin riveihin.

Håland, 20, on iskenyt peräti 45 maalia 46 ottelussa Borussia Dortmundin väreissä. On hyvinkin mahdollista, että hän siirtyy kesällä vieläkin suurempiin ympyröihin.

– Mielestäni Håland ei ole Manchester Cityn tyyppinen pelaaja. En näe hänen liittyvän Man Cityyn, enkä ole varma, onko City kiinnostunut hänestä, Hamann kommentoi Stadium Astrolla.

Pep (Guardiola) on aiemmin hankkiutunut eroon joistakin keskushyökkääjistä. Tapa, jolla he pelaavat ja syöttävän palloa ympäriinsä – en ole varma siitä, sopisiko Håland Man Cityyn. Manchester Unitedissa on niin monta nopeata pelaajaa, ja he pitävät vastahyökkäyksistä. Luulen Hålandin sopivan paljon paremmin Unitediin kuin Cityyn.

Sitten nousee kysymys siitä, voiko United saada Hålandin riveihinsä ja mikä olisi siirtokorvaus.

– Jos Dortmund jää ulos Mestarien liigassa, luulen, että siellä voi olla kesällä tilanne, jossa heidän on pakko myydä Håland ja (Jadon) Sancho. Uskon, että he molemmat voivat lähteä kesällä, kommentoi Hamann.

Lähde: Metro