West Hamin kapteeni ja keskikenttäpelaaja Mark Noble kertoo avoimessa kirjeessä, että hän on solminut jatkosopimuksen seuraavasta kaudesta, mutta se jää hänen viimeisekseen lontoolaisseurassa.

Noble, 33, on edustanut West Hamia vuodesta 2000 lähtien ja pelannut seuran edustusjoukkueessa yli 500 ottelua. Hän on Hammersin virallinen kapteeni, mutta kuluvalla kaudella Noble on saanut peliaikaa vain vajaan 700 minuutin verran.

– Tämä on päätös, jonka olen tehnyt keskusteltuani paljon perheeni, ystävieni ja seurassa työskentelevien ihmisten kanssa.

– Olen myös keskustellut managerimme kanssa, ja on selvää, että hän ja seura haluavat rakentaa jotain ja viedä seuraa eteenpäin positiivisella tavalla – tavalla, johon minä uskon täysillä – samalla kun minun haluni puskea West Hamin ilmapiiriä ja arvoja eteenpäin, etenkin uusille hankinnoille ja akatemiasta ponnistaville pelaajille, on vahvempi kuin koskaan.

– Uskon yhä vakaasti, että minulla on vielä paljon annettavaa kentällä. En olisi solminut uutta sopimusta, jos minusta tuntuisi, etten tekisi oikeutta itselleni tai toisi arvoa joukkueellemme.

– En tiedä vielä, mitä tulevaisuuteni pitää sisällään. Jos olen yhden asian oppinut jalkapallosta, niin se on, että ikinä ei voi katsoa liian kauas tulevaisuuteen, koska asiat voivat muuttua hyvin äkkiä.

Noble kirjoitti myös, ettei voisi kuvitella jättävänsä hyvästejä West Hamille, kun kannattajat eivät pääse koronapandemian takia stadionille paikan päälle. Tammikuussa hän kertoi Evening Standardille, että haluaisi lopettaa uransa West Hamissa.

West Ham United

@WestHam
An Open Letter from Mark Noble.