Manchester United tiedotti keskiviikkona tehneensä kauan odotetut palkkaukset, kun seura nimitti John Murtough’n jalkapallojohtajaksi sekä Darren Fletcherin tekniseksi johtajaksi.

Unitedin tiedotteessa kerrottiin, että Murtough tulee työskentelemään päivittäin Olen kanssa rekrytointi- ja muiden strategioiden mukauttamiseksi ja varmistaakseen, että edustusjoukkueella on paras operatiivinen tuki, jota se tarvitsee menestymiseen.

Fletcher tulee roolissaan tekemään tiivistä yhteistyötä Murtough’n kanssa. Hän keskittyy koordinoituun ja pitkäaikaiseen lähestymistapaan pelaajien ja joukkueiden kehittämisessä auttaen ylläpitämään tiivistä yhteydenpitoa Akatemian ja edustusjoukkueen välillä Manchester Unitedin arvojen ja kulttuurin mukaisesti.

– Nämä ovat erittäin tärkeitä nimityksiä, jotka vahvistavat kehitystä, jonka olemme seurana viime vuosina saavuttaneet armottomalla pyrkimyksellä menestyä, Manchester Unitedin toimitusjohtaja Ed Woodward sanoi.

Olemme jo edistyneet hyvin jalkapallotoimintojemme toteuttamisessa, ja hyödyt näkyvät Akatemian lahjakkuuksien nousuina edustusjoukkueeseen. John on ollut olennainen osa kehitykselle kaikilla näillä alueilla, ja hänen syvällinen ymmärryksensä kehityksestä varmistaa seuran perinteet tuoda nuoria pelaajia Akatemian kautta edustusjoukkueeseen. Tämä uusi asema on luonnollinen kehitys, joka hyödyntää hänen johtajuusominaisuuksiaan ja hänen vuosien kokemustaan ​​pelistä.

Darrenin erinomaiset saavutukset pelaajana ja oma matka Akatemiasta Valioliigaan ja Mestarien liigan voittajaksi tarkoittaa, että hän luonnollisesti kunnioittaa ja ymmärtää tämän tärkeän osan seuran DNA:sta. Tässä uudessa roolissa, jossa hän on seurahistoriamme ensimmäinen, hän antaa teknistä neuvontaa kaikille jalkapallo-osaston osa-alueille sekä osallistuu jalkapallofilosofiamme viestintään.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Manchester United

@ManUtd
We are pleased to announce the appointment of John Murtough as the club's new Football Director, and Darren Fletcher as Technical Director.

#MUFC