Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder on jättämässä tehtävänsä tänään, kertoo talkSPORT.

Wilder saapui Sheffield Unitedin peräsimeen vuonna 2016 ja johdatti heti debyyttikaudellaan joukkueen Englannin Ykkösliigan voittoon. Sheffield United keräsi kauden aikana huimat 100 sarjapistessä, joten sarjanousu oli enemmän kuin ansaittu.

Kaudella 2017-18 Sheffield United sijoittui Mestaruussarjassa kymmenenneksi. Seuraavalla kaudella Sheffield pelasi vahvasti ja sijoittui kakkoseksi heti Norwichin jälkeen. Samalla se tarkoitti seuran nousua Valioliigaan.

Sheffield Unitedin ensimmäinen kausi Valioliigassa oli loistava. Varmaksi putoajaksi kaavailtu sheffieldiläisryhmä taisteli pitkään jopa europelipaikoista ja sijoittui lopulta yhdeksänneksi.

Kuluva kausi on ollut joukkueelle kuitenkin vaikea. Sheffield United on ollut koko kauden ajan sarjajumbona ja voittanut 28 ottelustaan vain neljä. Piste-ero putoamisviivan paremmalle puolelle on 12 pistettä, kun kymmenen ottelukierrosta on enää jäljellä, joten putoaminen näyttää vääjäämättömältä.

TalkSPORT mukaan Wilderin on tarkoitus jättää tehtävänsä tänään, perjantaina. Lähdön syyn kerrotaan johtuvan ”kulissien takana olevista ongelmista” viime viikkojen aikana.

Sheffield United pelaa seuraavan ottelunsa sunnuntaina, jolloin joukkue kohtaa King Power Stadiumilla Leicesterin. Sheffield Unitedin reservijoukkueen päävalmentajana Paul Heckingbottomin on tarkoitus toimia joukkueen peräsimessä kyseisessä ottelussa.

talkSPORT

@talkSPORT
BREAKING: Chris Wilder is set to leave his role as manager of Sheffield United. 🚨

- talkSPORT sources understand

📻 Listen → talkSPORT.com/Live