Manchester United joutui tyytymään tasapeliin torstai-iltana AC Milania vastaan pelatussa Eurooppa-liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Ole Gunnar Solskjær joutui jo puoliajalla ottamaan Anthony Martialin vaihtoon. Ranskalainen sai iskun lantioon, eikä pystynyt jatkamaan pelaamista.

United-manageri paljasti, että Martial joutuu kuvauttamaan lantionsa.

– Valitettavasti hän sai iskun lantioon jo ottelun alkupuolella. Taas yksi hyökkääjä, jonka joudumme kuvauttamaan. Arvioimme tilanteen sen jälkeen, Solskjær avasi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

[readmore from=manchester-united]

Solskjær toivoi ettei tilanne olisi vakava, koska Unitedilta ovat loukkaantuneina jo Marcus Rashford ja Edison Cavani hyökkäysosastolta.

– Toivon, että Rashford olisi viikon päästä valmis matkustamaan Milanoon toiseen osaotteluun. Sunnuntain West Ham -otteluun en ole varma kerkeääkö hän kuntoutumaan. Toivotaan parasta, koska tarvitsemme häntä, Solskjær sanoi.

– Cavanin en usko pelaavan vielä sunnuntaina.

Norjalaisluotsi kehui maalin tehnyttä Amad Dialloa, mutta samaan hengenvetoon lisäsi ettei vaihtoehtoja ole liikaa sunnuntaille. Mason Greenwood on ainoa terveenä oleva hyökkääjä.

– Olen varma, että pelaajat, jotka saavat mahdollisuuden, käyttävät sen hyväkseen. Diallo teki tänään juuri niin, Solskjær sanoi luottavaisena.