Järkälemäinen belgialainen tähtihyökkääjä Romelu Lukaku on noussut uudelle tasolle Italian Serie A:ssa.

27-vuotias Lukaku on pelannut tällä kaudella 33 ottelua ja viimeistellyt niissä hurjat 24 maalia kaikki ottelut mukaan lukien. Hyökkääjän mukaan Manchester Unitedista lähteminen auttoi häntä saavuttamaan seuraavan tason peliesityksilleen.

Lukaku päätti lähteä Unitedista kesällä 2019, koska Ole Gunnar Solskjær ei enää pitänyt hyökkääjää joukkueen selvänä ykköspyssynä.

Internazionalen ravitsemusterapeutin kanssa keskustellut Lukaku kertoi, kuinka uusi ruokavalio on vaikuttanut positiivisesti suorituksiinsa.

– Rakastan hiilihydraatteja. Olen aina ollut räjähtävä ja lihaksikas pelaaja, mutta Italia nosti minut uudelle tasolle. En ole ikinä tuntenut oloani näin vahvaksi, fyysisesti sekä henkisesti, Lukaku sanoi.

– Kulutan otteluiden jälkeen paljon hiilihydraatteja. Yleensä pelin jälkeen syön kaksi pakettia gnoccheja. Riippuu vähän mitä kokki on valmistanut. Ne imeytyvät kroppaani nopeasti ja ovat auttaneet minua paljon.

Hyökkääjä kommentoi myös mitä pelaaminen Serie A:n kärkijoukkueessa vaatii.

– Meidän pelitapamme vaatii kovaa fysiikkaa, me juoksemme paljon. Olen noudattanut tätä elämäntapaa ja nyt reagoin ja juoksen nopeammin, Lukaku lisäsi.