Érik Lamela ampui Tottenhamin johtoon Pohjois-Lontoon derbyssä, pelin 33. minuutilla. Argentiinalainen sijoitti pallon takakulmaan ns. rabona-potkulla kahden Arsenal-pelaajan jaloista, jättäen Bernd Lenon vaille mahdollisuuksia torjua.

Kyseessä oli Tottenhamin ensimmäinen maalintekoyritys ottelussa, minkä lisäksi Lamela oli ollut kentällä vasta vähän toistakymmentä minuuttia. Hän tuli sisään Son Heung-Minin loukkaantumisen jälkeen.

Arttu Heiskanen

@artttuuz
Sanattomaksi vetää. #rabona #valioliiga

Samu Ikonen

@SamuIkonen
Ei ollut eka rabona-maali Lamelalta. #Valioliiga

Maalin jälkeen Arsenal otti pelin taas hallintaansa, ja Cedric Soares ehti jo pamauttaa pallon tolppaan.

Karri Kovanen

@KooKovanen
Erik Lamela ja valioliigakauden upein osuma. Morjens! #valioliiga #rabona

Ennen taukoa Martin Ødegaard tasoitti pelin Toby Alderweireldiin osuneella laukauksella. Arsenal vei ensimmäisen jakson tilastollisesti hyvin selkeästi, joten tasoitusta voinee pitää oikeutettuna.

@hippi200
Deserve to be 5-0 up but it's 1-1. We need to keep the pressure up and finish the job for once. No ifs and buts.

The xG Philosophy

@xGPhilosophy
HT: Arsenal (0.96) 1-1 (0.03) Spurs

Päivitetty 14.3.2021 klo 19.24: lisää tweettejä, tasoitus, taukotilanne, otsikko