Manchester City voitti Borussia Mönchengladbachin tiistaina 2-0 Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa ja eteni jatkoon yhteismaalein 4-0.

Manchester City

@ManCity
Your City team to battle Borussia! 💪

XI | Ederson, Walker, Dias, Stones, Cancelo, Rodrigo, Gündogan, De Bruyne (C), Mahrez, Foden, Bernardo

SUBS | Steffen, Carson, Aké, Sterling, Jesus, Agüero, Zinchenko, Laporte, Torres, Mendy, Fernandinho, Garcia

🔷 #ManCity

Borussia

@borussia
Unsere #FohlenElf für das Achtelfinal-Rückspiel! 🙌

#UCL #CityBMG

City otti pelin aloitusvihellyksestä lähtien haltuunsa ja oli siirtyä johtoon jo seitsemännellä minuutilla. Phil Foden oli nokikkain maalivahti Yann Sommerin kanssa, mutta hän ei saanut haastavasta syötöstä kunnon osumaa palloon.

Manchesterilaiset saivat lopulta maalinsa 12. minuutilla. City petasi pelivälineen rangaistusalueen tuntumaan Kevin de Bruynelle, joka latasi upean vedon ylänurkkaan. 1-0 (3-0).

Cityn seuraavaa osumaa odoteltiin vain viitisen minuuttia. John Stones avasi alakerrasta Fodenille, joka käännähti taidokkaasti keskikentällä ja pelasi kuljetuksensa päätteeksi pallon İlkay Gündoğanille. Saksalaistaituri katsahti kohti maalia ja ujutti pallon Sommerin vierestä verkkoon. 2-0 (4-0).

Avausjakson edetessä Gladbachin pelaaminen piristyi. Breel Embolo pääsi puolikkaan lopussa yrittämään maalintekoa syvällä Cityn boksissa, mutta veto viuhui takatolpasta ohi.

Man City had 69% possession in the first half against Gladbach and hit the target with all four shots at goal.

Pep Guardiola's side are in cruise control. #UCL

Toinen puolisko noudatti pitkälti samaa kaavaa kuin ensimmäinenkin, mutta ottelussa oli jo hieman pelailun makua.

City otti monia avainpelaajiaan hyvissä ajoin vaihtoon. Gladbachin rooli sivustakatsojana vain korostui jälkimmäisellä jaksolla, eikä saksalaisjoukkue saanut kuvioitaan oikein missään vaiheessa kuntoon.