Manchester City on varmistamassa paikkansa Mestarien liigan puolivälierissä näyttävällä esityksellä.

City voitti Borussia Mönchengladbachin otteluparin ensimmäisessä osassa 2-0, ja jälkimmäinen osa on jo avauspuolikkaan jälkeen samoissa lukemissa.

Manchesterilaiset siirtyivät johtoon 12. minuutilla Kevin de Bruynen upella ylänurkkavedolla. Hetkeä myöhemmin johdon tuplasi İlkay Gündoğan, joka sai kunnian päättää John Stonesin ja Phil Fodenin alustaman nopean hyökkäyksen.

Borussia Mönchengladbach on väläytellyt hyökkäyspelaamistaan pariin otteeseen, mutta saksalaisjoukkueelle uhkaa tulla ylitsepääsemätön kiire. Gladbachin on tehtävä toisella jaksolla neljä maalia, mikäli se mielii jatkoon.