Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on kerännyt ylistystä viime aikoina, eikä ylisanoille näytä tulevan loppua. Tällä kertaa joukkuekaveri Todd Cantwell kiitteli Pukkia.

Viime viikonloppuna Pukki ja Cantwell onnistuivat maalinteossa, kun Norwich nousi 2-1-vierasvoittoon Sheffield Wednesdaysta. Pukille osuma oli jo kauden 21., kun taas Cantwell heilutti verkkoja viidettä kertaa tällä kaudella.

Cantwell, 23, kertoi harjoitelleensa viime aikoina viimeistelyä Pukin kanssa varsinaisten harjoitusten jälkeen. Cantwell selvästi halusi ottaa oppia Pukilta.

– Teemu on ihan naurettava jätkä. Hän tekee paljon töitä joukkueen eteen, kyse ei ole vain maaleista.

Cantwellin mukaan Pukki luo tilaa joukkuekavereilleen erinomaisilla juoksuillaan.

– Hänen liikkeensä ovat niin fiksuja. Hän vetää vastustajia mukaansa, mikä taas avaa mahdollisuuksia meille muille. On todellinen kunnia pelata hänen kaltaisen pelaajan kanssa, Cantwell kehui.

Norwich on kovaa vauhtia nousemassa takaisin Valioliigaan. Kanarianlinnut johtaa Mestaruussarjaa kymmenen pisteen erolla Watfordiin, kun sarjaa on jäljellä kymmenen ottelua. Cantwellin mukaan Norwichissa tiedostetaan tilanne hyvin, mutta keskittyminen pysyy yhä aina vain seuraavassa ottelussa.

– Jos joku sanoo, ettei seuraa tuloksia, valehtelee. Me kaikki kyllä seuraamme niitä, totta kai teemme niin, mutta fakta on se, että jos voitamme omat ottelumme, meitä ei voi ottaa kiinni. Uskon, että se on aino asia, mitä me pelaajat nyt ajattelemme, Cantwell totesi.

LUE MYÖS: