West Bromwichin laitapuolustaja Kieran Gibbs on sopinut suullisesti siirtyvänsä Inter Miamiin tämän kauden jälkeen, kertoo ESPN.

Gibbsin, 31, odotetaan solmivan 2,5 vuoden sopimus David Beckhamin osaomistamaan MLS-seuraan, kun hänen diilinsä Baggiesin kanssa päättyy ensi kesänä.

Englannin A-maajoukkueessa kymmenen kertaa esiintynyt Gibbs on West Bromwichin korkeapalkkaisin pelaaja 70 000 punnan viikkotienesteillään, mutta hän on pelannut tällä kaudella vain 11 ottelua.

West Bromwich pyrkii ESPN:n mukaan karsimaan palkkakulujaan, sillä putoaminen Mestaruussarjaan näyttää tällä hetkellä todennäköiseltä. Joukkue on parhaillaan Valioliigassa viimeistä edellisenä, kun yhdeksän kierrosta on pelaamatta.

Gibbs on herättänyt MLS:ssä kiinnostusta myös New York Red Bullsissa ja D.C. Unitedissa, mutta Inter Miami on koko ajan ollut vahvin ehdokas hänen seuraavaksi seurakseen. Pitkään urallaan Arsenalia edustanut Gibbs on pelannut Valioliigassa kaikkiaan 180 ottelua.

Englannin maajoukkuetta aikanaan kipparoinut Beckham, 45, on lehtitietojen mukaan koittanut kontakteillaan houkutella useita tähtipelaajia Euroopasta Inter Miamiin. Joukkueessa pelaavatkin tällä hetkellä muun muassa Gonzalo Higuaín ja Blaise Matuidi, ja hiljattain Inter Miamin päävalmentajaksi siirtyi Beckhamin entinen joukkuekaveri Phil Neville.