Donny van de Beek on ”tyytymätön” Manchester Unitedissa, mutta ei ”panikoi” vaikeasta tilanteestaan huolimatta, sanoo Hollannin maajoukkueluotsi Frank de Boer.

Syyskuussa noin 40 miljoonalla eurolla Ajaxista hankittu keskikenttämies ei ole onnistunut murtautumaan Ole Gunnar Solskjærin avainsuunnitelmiin debyyttikautensa aikana.

Daily Star uutisoi tiistaina, että hollantilainen pelintekijä olisi jo pyytänyt Man Unitedilta siirtoa muualle vähäisen peliaikansa takia.

De Boerin mukaan van de Beek ei ole käynyt vielä minkäänlaisia keskusteluita tulevaisuudestaan Old Traffordilla, mutta kehottaa 23-vuotiasta pohtimaan tilannettaan uudelleen kauden päätyttyä.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Van de Beek on pelannut tällä kaudella vain 13 valioliigaottelussa ja on tällä hetkellä loukkaantunut. Kuva: Getty Images

– Juttelin Ajaxille ja he sanoivat, ettei näissä lehtiväitteissä ollut mitään perää. Donny ei ole vielä pyytänyt heitä neuvottelemaan Unitedin kanssa paluusta, eikä hän ole pyytänyt Man Unitedilta siirtoa minnekään muualle, de Boer huomautti heti alkuun talkSPORTin haastattelussa.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Donny on nyt keskittynyt toipumaan loukkaantumisestaan. Hänen agenttinsa totesi hänen olevan tyytymätön, koska hän ei pääse pelaamaan. Hän on saanut avata vain kaksi peliä Solskjærin alaisuudessa. Ei hän sitä toivonut, kun hän liittyi Unitediin.

– Tietysti hän haluaa pelata jokaisen mahdollisen ottelun. Hän uskoo voivansa menestyä siellä. Mutta hänen on katsottava tilannettaan uusiksi tämän kauden jälkeen ja kysyttävä itseltään: ”Mikä minun asemani täällä on? Onko minulla mahdollisuus menestyä vai ei?”

– Jos vastaus on ei, on hänen siirryttävä muualle. Saa nähdä, miten ensi kaudella käy. Ehkä hän jää Man Unitediin tai sitten jokin toinen hänestä kiinnostunut seura yrittää hankkia hänet. Mutta juuri nyt hän ei itse panikoi yhtään.