Intohimoisena Manchester Unitedin kannattajana tunnettu Usain Bolt on puhunut CNN:n haastattelussa suunsa puhtaaksi Unitedin nykytilanteesta.

Entinen pikajuoksutähti sanoo olevansa yllättynyt siitä, että United on Valioliigan sarjataulukossa toisena, koska kausi on ollut yhtä vuoristorataa. Bolt ei tiedä, onko Ole Gunnar Solskjær oikea mies johtamaan Unitedia kohti pokaaleita.

– Jos hän muuttuu… hän on liian kiltti. Se on ainoa asia, jonka voin sanoa. Hän on liian kiltti. Hän ei oikeastaan koskaan sano mitään pahaa kenestäkään pelaajasta, vaikka he eivät pelaisi hyvin, jamaikalainen toteaa.

[readmore from=Manchester-United]

– Mielestäni Fredin ei pitäisi olla keskikentällä. Mielestäni hänellä on niin paljon puutteita. Hän tekee kovasti töitä, mutta hänellä on puutteita syöttämisessä ja hän tekee paljon tyhmiä rikkeitä huonoissa paikoissa. Ja me tarvitsemme ehdottomasti enemmän kärkipelaajia – jonkun, joka todella on puhdas kärkipelaaja.

Bolt haluaisi nähdä konkarikärki Edinson Cavanin useammin kentällä. Lisäksi hän kehuu pelintekijä Bruno Fernandesia, joka on tätä nykyä joukkueen tärkein pelaaja.

– Hän (Fernandes) on erinomainen, mutta minua huolestuttaa tieto siitä, että me näytämme horjuvilta emmekä jalkapallojoukkueelta, jos hän ei pelaa. Tiedättekö, mitä tarkoitan? Hänen pitäisi pelata joka pelissä, mutta rakastan hänen energiaansa.

Bolt on vaikuttunut myös hyökkääjä Marcus Rashfordin työstä kentän ulkopuolella. Hänen mielestään englantilainen on saanut isoja asioita aikaan.