The Athleticin toimittajana nykyisin työskentelevä David Ornstein sanoo tietävänsä, että Harry Kane on katsonut Tottenham Hotspuria riittävän pitkään, ja haluaa uuteen seuraan.

– Puhun jatkuvasti hyvin monien jalkapalloihmisten kanssa, ja konsesus on että Kane haluaa lähteä Tottenhamista, mutta ei vain voi sanoa sitä ääneen. Hän on joukkueen kapteeni, ja pelatessaan hyvin sitoutunut seuraan, mutta hän haluaa voittaa jotain.

Spursin ainoa pokaalitoive tällä kaudella lepää Liigacupissa, jonka finaaliin se on selvittänyt tiensä. Ainoa pieni ongelma on loppuottelun toinen osapuoli; Manchester City. Vaikka joukkue onnistuisikin pystin tästä kisasta nappaamaan, ei se Kanen omien puheiden mukaan olisi riittävä suoritus.

– Hän on sanonut sen julkisesti, tehnyt hyvin selväksi haluavansa voittaa useampia pokaaleita, sieltä kaikkien suurimmasta päästä. Se ei tunnu todennäköiseltä Tottenhamissa, joten uskon hänen olevan avoin siirrolle, Ornstein jatkaa.

Kaikesta edellä mainitusta huolimatta näkymät sille, että Spurs menettäisi kirkkaimman timanttinsa ensi kesänä, ovat melko kapeat.

Daniel Levy haluaa Kanesta mielettömän summan, tiettävästi reilusti enemmän kuin 120 miljoonaa puntaa (yli 140 miljoonaa euroa). Häntä ei myöskään haluta myydä suoralle kilpailijalle. Näenkö hänen siirtyvän kesällä? Hänen puoleltaan halua varmasti on, mutta en siltikään usko lähdön totetumiseen.