Tottenham koki melkoisen takaiskun viime viikolla pudottuaan Eurooppa-liigasta Dinamo Zagrebin käsittelyssä.

Tottenham voitti avausosan 2-0, mutta Dinamo Zagreb murskasi Tottenhamin toisessa osassa jatkoajan jälkeen 3-0 ja eteni puolivälieriin.

Tottenhamille ja José Mourinholle pettymys oli valtava. Tottenham oli yksi Eurooppa-liigan voittajasuosikeista, mutta nyt tie nousi pystyyn Dinamo Zagrebin kanssa.

Entinen Tottenham-hyökkääjä Darren Bent antoi rajua kritiikkiä Mourinholle talkSPORT:n haastattelussa.

– Mourinho palkattiin voittamaan pokaaleja. Hän ei tullut johtamaan projektia tai rakentamaan joukkuetta. Mauricio Pochettino teki sen. En väitä Mourinhoa huonoksi valmentajaksi, mutta hänen taktiikkansa ovat vanhanaikaisia.

Bentin mielestä Liigacupin mahdollinen voitto ei riitä peittämään Dinamo Zagrebia vastaan koettua häpeällistä lopputulosta. Tottenham kohtaa Manchester Cityn huhtikuisessa Liigacupin finaalissa.

– Tottenham oli menossa väärään suuntaan, kun Pochettinolle annettiin potkut. He toivat Mourinhon seuraan voittamaan pokaalin. Monet pitivät Tottenhamia yhtenä Eurooppa-liigan voittajasuosikkina. Vaikka he voittaisivat Liigacupin, ei se poista sitä, mitä tapahtui Dinamo Zagrebin kanssa. Liigacupin voitto ei riitä.

– Jos kauden päätyttyä hän saa potkut tai päättää lähteä, hän varmasti sanoo tehneensä työnsä voittamalla pokaalin, Bent viittasi mahdolliseen Liigacupin voittamiseen.