Hyökkääjien kanssa painiminen on osa toppareiden työnkuvaa, mutta Liverpoolin entinen kroatialaispuolustaja Dejan Lovren vei tuon osa-alueen treenaamisen viime viikonloppuna aivan uudelle tasolle.

Nykyisin Pietarin Zenitiä kipparoiva Lovren, 31, latasi Instagram-tililleen videon, jossa hän ottaa kehässä leikkimielisesti mittaa maanmiehestään Mirko Filipovićista, joka tunnetaan myös Mirko Cro Copina. Filipović, 46, on entinen vapaaottelija ja potkunyrkkeilijä, jolla on musta vyö taekwondossa. Hän otteli aikanaan UFC:ssä 44 kertaa ja voitti niistä 31.

Lovrenin ja Filipovićin välistä sparrailua kesti korkeintaan pari sekuntia, kun entinen Liverpool-toppari viskattiin jo ensimmäistä kertaa maihin. Kroatialaispuolustaja pisti kampoihin parhaansa mukaan, mutta Filipović vain leikitteli hänen kanssa kaksikon ja vierestä seuranneiden naureskellessa samalla.

Riemukas rimpuilu jatkui noin 50 sekunnin ajan, kunnes Lovren jäi niin pahaan solmuun, että hänen oli taputettava luovutuksen merkiksi.

– Treenasin tänään aamulla lyhyesti Mirko Cro Copin kanssa. Mikä peto tämä mies yhä onkaan. Tämä oli iso ilo, Mirko. Kiitos, kirjoitti Lovren julkaisunsa tekstisaatteeksi.

Lovren edusti Liverpoolia vuosien 2014-2020 aikana 185 ottelussa ja voitti seuran kanssa kertaalleen Valioliigan ja Mestarien liigan. Zenitiin hänet kaupattiin viime kesänä 12 miljoonalla eurolla.

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.