Dirk Kuyt on tarjoutunut Liverpool-legenda Steven Gerrardin apuvalmentajaksi.

Liverpoolin kaikkien aikojen pelaajiin lukeutuvan Gerrardin, 40, on povattu siirtyvän tulevaisuudessa rakkaan seuransa manageriksi. Hiljattain hän sai hienon lisän ansioluetteloonsa, kun hän johdatti Rangersin Skotlannin liigamestariksi pitkän tauon jälkeen.

Kuyt, 40, pelasi Gerrardin kanssa kaikkiaan 218 kertaa urallaan. Useammin hän kävi kentällä vain Pepe Reinan ja Jamie Carragherin kanssa. Myös Kuyt on tehnyt pelaajauransa jälkeen valmennushommia luotsaten Feyenoordin alle 19-vuotiaiden joukkuetta parin kauden ajan.

Hollantilaisikoni sanoi The Mirrorin haastattelussa, että hänestä Gerrard olisi varmasti iso hitti Liverpoolin managerina, ja hän haluaisi olla osa entisen joukkuekaverinsa menestystarinaa.

– Uskon, että hänen johtamistaitonsa vievät hänet hyvin pitkälle managerina. Minusta olisi mahtavaa, jos Steven Gerrard menisi valmentamaan Liverpoolia. Hän on läpikotaisin Liverpoolin mies ja hän vietti [lähes] koko uransa Anfieldillä.

– Olemme aina tulleet hyvin toimeen ja me pidämme yhä yhteyttä ajoittain. Steven on sanonut mahtavia asioita minusta parin viime vuoden aikana, meillä on erityinen yhteys. Hänen ei ole pakko puhua minusta, mutta hän tekee silti niin.

– Minä haluaisin pian manageriksi ja katselen tällä hetkellä vaihtoehtoja. Mutta voisin tehdä joitain poikkeuksia apuvalmentajana, ja Stevenin rinnalla oleminen olisi yksi niistä.

[readmore from=Liverpool]

– Pitäisin siitä paljon, jos hän haluaisi minut apuvalmentajakseen. Periaatteessa näen itseni tulevaisuudessa päävalmentajana, mutta kuten sanoin, aina on poikkeuksia.

– Kaunein hetki, jonka voin kuvitella on se, kun Steven saa sen työn ja hän voi virallisesti sanoa itseään Liverpoolin manageriksi. Hän tekisi mahtavaa työtä, kuten hän on tehnyt Rangersissa.

– Toivon, että näen hänen kehittyvän managerina ja pääsen seuraamaan hänen työskentelyä lähietäisyydeltä vielä monta vuotta. Se voisi olla vastustajan managerin roolissa tai sitten kollegana.