Chelsea ja Porto iskevät yhteen Mestarien liigan puolivälierissä.

Otteluparin ensimmäinen osa pelataan 7. huhtikuuta Portossa.

Porto pudotti neljännesvälierissä sensaatiomaisesti Juventuksen. Chelsea sen sijaan eteni jatkoon Atléticosta.

Porto- ja Atlético-legenda Paulo Futre kertoi portugalilaisen CMTV:n haastattelussa pettyneensä pahemman kerran siihen, miten Chelsean pelaajat tiettävästi juhlivat kuultuaan Porto-arvasta.

– Chelsean pelaajat tuulettivat kuullessaan kohtaavansa Porton puolivälierissä. Miten kuulin siitä? Englantilaislehdistö kertoo kaikenlaista ja myöhemmin soitin lähteelleni varmistaakseni sen. Porton pelaajien on juostava enemmän kuin koskaan aiemmin Chelsea-otteluparin aikana. Chelsea luulee jo olevansa välierissä, Futre puhisi.

Portossa aikoinaan Mestarien liigan voittanut Futre uskoo entisen seuransa mahdollisuuksiin. Haaste on melkoinen, mutta niin se oli Juventustakin vastaan.

– Minulle tuli paha olo, kun puhuin lähteelleni ja kuulin Chelsean pelaajien juhlineen arvan jälkeen. Tekisin mitä tahansa voidakseni pelata Chelseaa vastaan. Porton pelaajien on annettava kaikensa kentällä, koska Chelsea olettaa olevansa jo välierissä. Porto voi edetä välieriin, mutta heidän on vuodatettava verta sen eteen.