Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Paul Ince on kehottanut Ole Gunnar Solskjæria unohtamaan Erling Braut Hålandin ja Harry Kanen kaltaiset huippuhyökkääjät, neuvoen norjalaisluotsia tuomaan Sergio Agüeron sen sijaan kaupungin punaiselle puolelle.

Agüeron tulevaisuus on tällä hetkellä hämärän peitossa. 32-vuotiaan argentiinalaistähden sopimus Manchester Cityn kanssa umpeutuu kuluvan kauden jälkeen, jolloin hänestä tulee näiltä näkymin vapaa agentti.

Man Unitedin odotetaan sen sijaan etsivän uutta kärkimiestä kesän siirtoikkunasta. Tottenhamin maalitykki Kane ja Dortmundin norjalaissensaatio Håland ovat kumpikin olleet yhdistettynä Unitediin, mutta Ince pitää Agüeroa heitä parempana vaihtoehtona.

– Kane ja Håland eivät ole ainoat vastaukset Man Unitedille. Sergio Agüero saattaa jättää Man Cityn, joten miksei United tekisi hänelle tarjousta? ihmetteli Ince Ladbrokesin haastattelussa.

– Voitte nähdä sen jo nyt: jos Agüero haluaisi jäädä Valioliigaan ja asua yhä Manchesterissa, niin en pitäisi sitä yhtään huonona ideana, että United tekisi kaikkensa tuodakseen hänet sinne.

[readmore from=Manchester-United]

– Se voi tapahtua, [vaikka seurat ovat vihollisia]. Samanlainen tapaus nähtiin vuonna 1992, kun Leedsin ex-manageri Howard Wilkinson kysyi Sir Alex Fergusonilta puolustaja Denis Irwinin saatavuudesta.

– Fergie sanoi, ettei siirto voisi missään nimessä toteutua, mutta kehotti Leedsiä myymään Eric Cantonan Unitediin. Vain muutamassa päivässä diili olikin valmis. Fergie vain heitti ilmoille nimen ja koitti onneaan. Ehkä Solskjærin pitäisi tehdä Agüeron kohdalla samoin.

Lähde: Goal