Englannin on tarkoitus pelata MM-karsintaottelu sunnuntaina Tiranassa, Albanian vieraana. Pelin yllä roikkuu kuitenkin synkkä pilvi; paikallinen poliisi on ilmoittanut olevansa kykenemätön takaamaan turvallisuutta ottelussa, sitä ennen ja sen jälkeen.

Albanian jalkapalloliitto on varoittanut ottelun mahdollisen perumisen aiheuttamista ”katastrofaalisista haitoista maan imagolle”.

Englannin jalkapalloliitto FA ei ole saanut tietoja vaikeuksista ottelun järjestämisen suhteen. Ilmeisesti kyse on kuitenkin, ei niin kovin yllättäen, koronaan liittyvistä seikoista. Albanian liiton sanotaan esittäneen maan hallitukselle, että koronarokotteen saaneiden henkilöiden pitäisi päästä Air Albania Stadiumin katsomoon sunnuntaina.

– Lontoossa olevat virkailijat ovat siinä käsityksessä, että kyse on Albanian viranomaisten sisäisistä kiistoista, FA:n tiedottaja sanoi.

Mikäli ottelu todella päädyttäisiin perumaan, olisivat seuraamukset merkittäviä.

– Olisi ennenkuulumatonta, että niin kävisi. Se tarkoittaisi luultavasti sakkoja Albanian liitolle, ja pistevähennyksiä heidän joukkueelleen.

Kaikki MM-karsintaottelut katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä tärkeimmät ottelut V Sport -kanavilla.

Lähde: Sky Sports