Valioliigakausi 2020-21 lähestyy loppuaan. Otteluita on jäljellä joukkueesta riippuen vielä 8-10 kappaletta.

Mestaruus on enemmän tai vähemmän ratkennut, mutta europeli- sekä sarjapaikoista käydään vielä kiivasta taistelua.

Kausi on ollut joukkueille todella raskas, kun otteluita on pelattu tiiviiseen tahtiin. Silti Valioliigassa on vielä useita pelaajia, jotka ovat huhkineet kauden aikana täydet peliminuutit.

Kaiken kaikkiaan näitä pelaajia on 13 kappaletta. Näistä kuusi on maalivahteja ja seitsemän kenttäpelaajia.

Maalivahdeista täydet minuutit kuluvan kauden aikana on pelannut Aaron Ramsdale (Sheffield United), Hugo Lloris (Tottenham), Kasper Schmeichel (Leicester), Rui Patrício (Wolves), Vicente Guaita (Crystal Palace) sekä Emiliano Martínez (Aston Villa).

Kenttäpelaajista jokaisen valioliigaminuutin on urakoinut West Hamin Declan Rice, Aaron Creswell ja Tomáš Souček, Aston Villan Ollie Watkins, Manchester Unitedin Harry Maguire, Tottenhamin Pierre-Emile Højbjerg sekä Southamptonin James Ward-Prowse.

Edellä mainituista 13 pelaajasta myös viime kaudella täydet minuutit tililleen kellottivat Schmeichel, Patrício, Rice, Maguire sekä Ward-Prowse. Schmeichel on listan ainoa pelaaja, joka pelasi täydet minuutit myös kaudella 2018-19.

Montako tiesit/arvasit oikein? Entä kenen pelaajan/pelaajien pelimäärä tuli yllätyksenä? Kerro se meille Valioliiga.comin Facebookissa.