Manchester Unitedin Sergio Romerolla on erikoinen ongelma, sillä hänen vaimonsa, Eliana Guercio, on estämässä argentiinalaisvahdin paluun kotimaahan.

34-vuotias Romero yritti jo viime kesänä epätoivoisesti lähteä Manchester Unitedista, mutta seura esti siirron.

Romeron, joka ei ole pelannut kuluvan kauden aikana minuuttiakaan Man Unitedin tolppien välissä, sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen ja hänet on yhdistetty siirtohuhuissa Boca Juniorsiin.

Argentiinan maajoukkueen ex-ykkösvahti on tiettävästi erittäin halukas siirtymään kotimaansa suurseuraan, mutta hänen vaimonsa on siirron tiellä.

[readmore from=Sergio-Romero]

– Kaikkien Boca-neuvottelujen suurin este koskee Romeron perhettä ja hänen vaimoaan, joka haluaa pysyä Euroopassa, TYC Sportsin toimittaja Cesar Luis Merlo kertoi YouTube-kanavallaan.

Romero ja Guercio on ollut yhdessä vuodesta 2008 lähtien ja parilla on kolme tytärtä. Mikäli Guercio jää Eurooppaan lasten kanssa, kuten hän on tiettävästi uhkaillut, on erittäin epätodennäköistä, että Romero palaisi kotimaahansa yksin.

Romero on pelannut Euroopassa vuodesta 2007 lähtien, jolloin hän siirtyi AZ Alkmaariin. Sittemmin hän on edustanut Manchester Unitedin lisäksi Sampdoriaa sekä Monacoa.