Arsenalin pitkäaikainen kiinnostus Real Betisin keskikenttäpelaaja Nabil Fekiriä kohtaan ei ole hiipunut.

Goalin mukaan Arsenal on halukas hankkimaan 27-vuotiaan ranskalaispelaajan kesällä, mikäli Martin Ødegaard ei jatka seurassa.

22-vuotiaan Ødegaardin lainasopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä sopimukseen sisälly osto-optiota. Arsenalin ensisijainen tavoite on kuitenkin löytää tapa, jolla seura onnistuisi pitämään norjalaispelaajan Emiratesilla.

Arsenalin ja Real Madridin on tarkoitus neuvotella Ødegaardin tulevaisuudesta kesällä. Arsenal haluaisi pitää keskikenttäpelaajan seurassa pysyvästi, mutta tällä hetkellä on epäselvää, onko Madrid valmis myymään hänet, ja olisiko Arsenalilla edes varaa hankkia norjalaista.

Koska Ødegaardin jatko Pohjois-Lontoossa on kaikkea muuta kuin varmaa, on Arsenal kiinnittänyt katseensa myös Fekiriin, joka on ollut seuran kiinnostuksen kohteena jo vuodesta 2019 lähtien.

[readmore from=Arsenal]

Fekirillä on Betis-sopimusta jäljellä vielä kaksi vuotta, ja hänen sopimuksensa ulosostohinta on 77 miljoonaa puntaa. Arsenal ei kuitenkaan tarjoaisi lähellekään tuota summaa, eikä se myöskään ole sitä, mitä Betis hänestä vaatisi.

Goalin tietojen mukaan Betisin on myytävä joitain pelaajia tänä kesänä koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten vuoksi ja Fekir olisi saatavilla 26 miljoonan punnan alehintaan.

Fekir vaihtoi hiljattain myös agenttiaan, joka enemmän tai vähemmän viittaa siihen, että ranskalaispelaaja on halukas vaihtamaan maisemaa kesän siirtoikkunan aikana.