Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkue on ajautunut tiukkaan paikkaan ikäluokkansa EM-kisoissa hävittyään kaksi ensimmäistä lohko-otteluaan.

Ensin tuli 0-1-tappio Sveitsille, ja sunnuntaina Portugali oli vahvempi maalein 2-0. Jälkimmäisessä tappiossa Englanti ei saanut aikaiseksi yhtään laukausta kohti maalia.

Jotta Englannilla olisi edes sauma päästä jatkoon, sen on pakko voittaa Kroatia ja toivottava, että Portugali lyö Sveitsin. Siinäkin tapauksessa jatkopaikka ratkeaisi keskinäisellä vertailulla Englannin, Kroatian ja Sveitsin välillä.

Lohkon viimeiset ottelut pelataan tulevana keskiviikkona.

Englannin alle 21-vuotiaiden päävalmentaja Aidy Boothroyd ei ole vielä heittänyt pyyhettä kehään.

– Tämä on todella iso pettymys. Vastustajalle (Portugalille) on annettava kunniaa. Heillä on todella hyvä joukkue ja me saimme heidät vastaan heidän hyvänä päivänä, kommentoi Boothroyd sunnuntaina Sky Sportsille.

– Meillä on vielä matemaattinen mahdollisuus päästä jatkoon ja me aiomme taistella loppuun asti. Olemme tulleet tänne pelaamaan kolme ottelua ja niin me aiomme tehdä. Halusimme mennä viimeiseen lohkopeliin siten, että jatkopaikka on omissa käsissämme, mutta nyt se ei ole niin.