Chelsea-legenda Frank Lampard on ehdolla Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajaksi, kertoo The Guardian.

Lampard, 42, on menestyksekkään pelaajauransa jälkeen luotsannut Derbya ja Chelseaa, josta hän sai lähtöpassit viime tammikuussa.

Aidy Boothroydin valmentama Englannin U21-maajoukkue pelaa parhaillaan ikäluokkansa EM-kisoissa, mutta sen turnaus on menossa pahasti penkin alle. Englanti on hävinnyt kaksi ensimmäistä lohkopeliään, eikä jatkopaikka ole enää sen omissa käsissä.

Boothroyd on valmentanut Englannin nuorten maajoukkueita seitsemän vuoden ajan ja työskennellyt nykyisen ikäluokkansa kanssa syksystä 2016 lähtien. Hänen sopimuksensa on kuitenkin päättymässä ensi kesänä, eikä meneillään oleva EM-turnaus lupaa hyvää hänen tulevaisuudensa kannalta.

Lampardin lisäksi Englannin jalkapalloliitto FA on Daily Mailin mukaan harkinnut tehtävään Swansean Steve Cooperia, Bristol Cityn apuvalmentajaa Paul Simpsonia ja Queens Park Rangersin Mark Warburtonia. Cooper ja Simpson ovat valmentaneet Englannin nuorten maajoukkueissa aiemminkin ja tuoneet kotiin mestaruudet kahdesta MM-turnauksesta.