Markkinoille tuli pari vuotta sitten uusi kiinnostava tuote, nikotiinipussit. Olemme kuulleet, että moni suomalainen, maksimaalista hapenottokykyä tarvitseva jalkapalloilija on lopettanut tupakanpolton nuuskan avulla ja nyt siirtynyt nuuskasta nikotiinipusseihin.

Olimme yhteydessä alan johtavaan ja netissä nikotiinipusseja Suomeen myyvään verkkokauppan, Nikotiininuuska.fi:hin. Saimme langan päähän heidän myyntijohtajansa Mikon.

Kysymys: Terve, Mikko! Miten teillä on kauppa käynyt? Ja mitä nikotiitiinipussit oikein ovat?

Vastaus: Moikka, moi! Kauppa on nyt korona-aikana käynyt oikein hyvin ja olemmekin nykyään markkinajohtaja alalla. Me myymme itsehoitolääkkeitä aikuisille, jotka haluavat päästä irti tupakoinnista tai nuuskan käytöstä nikotiinipussien avulla.

Kysymys: Onko nikotiinipussien tilaaminen Suomeen laillista?

Vastaus: Kyllä, kaikki meillä myytävät tuotteet ovat alle 4mg nikotiinia sisältäviä annospusseja ja niitä on laillista tilata netistä. Nikotiininuuska luokitellaan itsehoitolääkkeeksi eikä tupakkatuotteeksi. Tämän takia nikotiinipussien tilaaminen netistä onkin, toisin kuin nuuskan tuonti Suomeen, täysin laillista. Se on sinänsä loogista, sillä tuote ei sisällä tupakkaa.

Kysymys: Mitä tuotemerkkejä te myytte?

Vastaus: Me myymme ainoastaan premium-tuotemerkkejä kuten ZYN, Shiro, 77 pouches, XQS ja Nordic Spirit.

Kysymys: Minkä maalaisia teidän nikotiinipussinne ovat?

Vastaus: Me myymme vain isojen valmistajien tasalaatuisia ja tutkittuja tuotteita. Suurin osa valmistajista on ruotsalaisia, kuten Swedish Match ja AG Snus. Olemme myös tarkkoja siitä, etteivät myymämme tuotteet ole makeutettuja aspartaamilla. Markkinoilla on paljon halpamerkkejä, jotka on valmistettu epämääräisissä oloissa. Niitä kannattaa välttää.

Kysymys: Mistä nikotiinipusseja saa tilattua helpoiten ja halvimmalla?

Vastaus: Halvin ja nopein tapa on tilata suoraan verkkosivultamme Nikotiininuuska.fi:stä. Meillä on markkinoiden nopein postitus. Vain kaksi, kolme arkipäivää ja pakettisi on kotiovella. Kilpailijamme toimittavat tuotteet yleensä postin noutopisteisiin ja joudut itse näkemään vaivaa noudossa.

Kysymys: Onko verkkokaupassa maksaminen turvallista?

Vastaus: Kyllä on. Maksutapoina käyvät kaikki suomalaisten pankkien verkkopankit, pankkikortit ja Mobilepay. Kaikkiin tapahtumiin tarvitsee pankin salauksen ja tunnistautumisen.

Kysymys: Miksi käyttäisin mieluummin nikotiinipusseja kuin perinteistä ruotsalaista nuuskaa?

Vastaus: Nikotiinipussit ovat laillisia tilata netistä Suomeen. Nuuskaa ei saa tilata. Nikotiinipussit ovat myös vähemmän haitallinen vaihtoehto. Nikotiinipussit eivät sisällä ollenkaan nuuskan tupakan mukana tulevia myrkkyjä. Nuuskan ostaminen on laillista vain Ruotsissa. Suosittu Nuuskakairan tukku esimerkiksi sijaitsee Ruotsissa Tornion korkeudella. Aika pitkän matkan saa suurimmasta osasta Suomea sinne siis ajaa.

Kysymys: Kannattaako nikotiinipusseja tilata yhdellä kertaa enemmänkin?

Vastaus: Kyllä. Postituksessa meillä on kiinteä hinta, kymmenen euroa paketti. Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät. Tarjoamme myös ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 100 euron tilauksiin. Tullin ohjeistuksen mukaan kerralla saa tilata maksimissaan kolmen kuukauden itsehoitotarpeen mukaisen määrän. Se on noin 108 nikotiininuuskapurkkia.

Kysymys: Kenelle nikotiinipussit eivät sovi?

Vastaus: Nikotiinipussit on tarkoitettu nuuskasta tai tupakasta eroon pyrkiville ja nikotiinin vieroitusoireiden helpottamiseen. Nikotiinipussien ikäraja on 18 vuotta, ja tuote ei sovellu raskaana oleville naisille.

Kysymys: Vielä viimeiset sanat lukijoille?

Vastaus: Kyllä tämä korona vielä jossain vaiheessa loppuu ja tilanne palaa normaaliksi. Käyttäkää tämä aika fiksusti hyväksenne ja urheilkaa mahdollisimman paljon! Jos poltatte, lopettakaa ihmeessä. Se on kiistatta yksi epäterveellisimmistä tavoista.

Lue myös nämä artikkelit:

1. Nikotiinipussit on uusi villitys!
2. Jalkapalloilijan tarina – tupakasta eroon nikotiinipusseilla