Kohuagentti Mino Raiola on väittänyt, että Sir Alex Ferguson oli syyllinen Paul Pogban lähtöön Manchester Unitedista vuonna 2012.

Pogba siirtyi tuolloin ilmaissiirrolla Juventukseen, mutta palasi manchesterilaisseuraan kesällä 2016 muhkealla 105 miljoonan euron siirtosummalla.

Ferguson on aiemmin julkisesti kritisoinut Raiolaa ja väittänyt, että hän manipuloi Pogbaa lähtemään seurasta. Raiolan mukaan näin ei kuitenkaan ollut.

– Kun Ferguson kritisoi minua, se oli suurin kohteliaisuuteni, jonka kukaan voisi antaa minulle, Raiola sanoi The Athleticille.

– Kun Ferguson lähti Manchester Unitedista ja he ostivat Paul Pogban takaisin, seuran omistajat (Glazerien perhe) sanoivat minulle, että olin oikeassa.

[readmore from=Mino-Raiola]

– Koska tosiasia on se, että en koskaan halunnut viedä Paul Pogbaa pois Manchester Unitedista. Kyse oli siitä, että Ferguson ei uskonut Pogbaan.

Raiola on noussut United-fanien keskuudessa huonoon maineeseen viime vuosien aikana, lähinnä suuren suunsa vuoksi. Osa seuran kannattajista toivookin, että United ei hankkisi enää koskaan Raiolan ”tiimiin” kuuluvia pelaajia. Raiolaa asia ei tunnu juurikaan hetkauttavan.

– Minua ei kiinnosta vit*uakaan, jos en tee enää koskaan pelaajakauppaa Manchester Unitedin kanssa, Raiola sanoi suoraan.