Cristiano Ronaldo ja hänen hyväksymättä jäänyt maalinsa nousivat suureksi puheenaiheeksi viime viikonloppuna, kun lauantain MM-karsintaottelu Portugalin ja Serbian välillä päättyi 2-2-tasapeliin dramaattisten vaiheiden jälkeen.

Manchester Unitedin serbialainen keskikenttäpelaaja Nemanja Matic ei kuitenkaan tuntenut sääliä Portugalille pelannutta seuratoveriaan Bruno Fernandesia kohtaan – joka tuskin ilahtui lopputuloksesta yhtään sen enempää kuin Ronaldokaan – ja päätti muistuttaa häntä tapauksesta huvittavalla pukukoppijäynällä tiistaiaamuna.

Matic, joka lopetti oman maajoukkueuransa viime vuonna, ripusti muokatun kuvan Ronaldon hyväksymättä jääneestä maalista Fernandesin lokeroon Manchester Unitedin harjoituskeskuksessa Carringtonissa.

Muokatussa kuvassa Serbian puolustaja Stefan Mitrovic purkaa Ronaldon laukauksen tiehensä ennen maaliviivan ylittämistä, vaikka pallo ehti todellisuudessa mennä maaliin. Ottelussa erotuomari Danny Makkelie antoi pelin jatkua, sillä hänellä ei ollut VAR:ia tai maaliviivateknologiaa käytössään.

Matic otti kuvan mestariteoksestaan ja julkaisi sen omalla Instagram-tilillään Ronaldolle ja Fernandesille suunnatulla saatetekstillä: ”Juuri viivalla. Tuliko kaikki nyt selväksi?”

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

GOAL

@goal
"Is it all clear now?" 💀

Nemanja Matic trolling Cristiano Ronaldo and Bruno Fernandes over Portugal's disallowed goal against Serbia 👀

Portugali sai pientä lohtua lauantain Serbia-tasapeliin tiistaina, kun se voitti Luxemburgin 3-1-lukemin vieraissa kiivetäkseen MM-karsintalohkonsa piikkipaikalle. Ronaldo teki ottelun voittomaalin toisella puoliajalla Liverpool-hyökkääjä Diogo Jotan tasoituksen jälkeen.