Crystal Palace on vaarassa menettää peräti kymmenen pelaajaansa kuluvan kauden jälkeen, kun heidän sopimuksensa Selhurst Parkilla umpeutuvat.

Tältä listalta löytyvät Andros Townsend, Christian Benteke, Patrick van Aanholt, Gary Cahill, James McArthur, James McCarthy, Joel Ward, Mamadou Sakho, Nathaniel Clyne, sekä Chelseasta lainattu Michy Batshuayi.

Townsend, 29, kertoo kaikkien pelaajien saaneen selvän viestin seurajohdon kannasta potentiaalisten jatkosopimusten suhteen.

Roy Hodgsonin avainmiehistöön lukeutuvan Townsendin mukaan Crystal Palace on tiukassa taloudellisessa tilanteessa, minkä takia johto aikoo venyttää päätöksentekoa kauden loppuhetkille saakka.

– Meille pelaajille on kerrottu, että he tekevät päätöksen meidän tulevaisuudestamme kauden loppupuolella. Olemme kaikki samassa veneessä, Townsend kertoi talkSPORTille.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Meidän on vain jatkettava samaan malliin. Siinäpä se. Meidän sopimuksemme ovat voimassa heinäkuun 1. päivään saakka, joten siihen saakka annamme kaikkemme asian hyväksi.

– Tilanne on hankala, mutta se johtuu tästä maailmantilanteesta. Seurat ovat menettäneet paljon rahaa fanien puutteen takia. Kun kausi loppuu 23. toukokuuta, istumme alas ja neuvottelemme vaihtoehdoista, mutta juuri minä ja muutkin keskitymme vain tekemään työtämme.