Sergio Agüeron kasvattajaseura Independiente on tekemässä sopimustarjouksen argentiinalaishyökkääjälle.

Independienten päävalmentaja Julio Falcioni, joka luotsasi Agüeroa vuoden verran ennen hänen siirtoaan Atlético Madridiin vuonna 2006, paljasti keskiviikkona argentiinalaismedialle, että seura aikoo lähestyä hyökkääjää lähipäivien aikana ja tehdä hänelle sopimustarjouksen.

LUE MYÖS: Manchester City pudotti siirtopommin – Sergio Agüero jättää seuran

Falcioni kuitenkin muistuttaa, ettei seuralla ole varaa maksaa Agüerolle samansuuruista palkkaa, minkä verran hän tienaa Cityssä (230 000 puntaa viikossa), ja toivookin, että maalitykki tekee seuravalinnan sydämellään – ei rahan takia.

– Olemme keskustelleet Yoyon (Maldonado, Independienten pääsihteeri) kanssa, ja hän aikoo soittaa Agüerolle kuullakseen, haluaisiko hän palata seuraan, Falcioni kertoi TyC Sportsille.

– Täällä hän ei tietenkään tienaisi lähellekään samanlaisia summia kuin Euroopassa, mutta hän voisi viettää aikaa omiensa kanssa ja puolustaa rakastamiaan värejä.

– Aiomme soittaa hänelle ja tarjota hänelle mahdollisuutta palata kotiin. Täällä hän voisi olla onnellinen ja auttaa meitä kasvamaan entistä paremmaksi joukkueeksi.

– Ehkä tunne on rahaa arvokkaampaa, mutta Euroopassa tarjotaan todella paljon palkkaa. Hän on ollut jo vuosikausia ulkomailla ja olisi hienoa, jos hän päättäisi palata auttamaan meitä.

LUE MYÖS: