Valioliigan kolmannella sijalla oleva Leicester saa kaksi tärkeää pelaajaa takaisin kokoonpanoonsa loppukauden tärkeisiin otteluihin.

Leicesterin manageri Brendan Rodgers kertoi torstain lehdistötilaisuudessa, että James Maddison sekä Ricardo Pereira ovat jälleen pelikunnossa.

24-vuotias Maddison on ollut sivussa helmikuun 21. päivästä lähtien loukkaannuttuaan vierasottelussa Aston Villaa vastaan.

Maddisonin paluu on Leicesterille valtava voimavara, sillä keskikenttäpelaaja on ollut kuluvan kauden aikana yksi joukkueen tärkeimmistä ja tehokkaimmista pelaajista.

27-vuotias Pereira oli lähes koko alkukauden sivussa, mutta palasi tositoimiin vuodenvaihteessa ja vakiinnutti paikkansa Leicesterin avauskokoonpanossa.

Portugalilaispuolustaja kuitenkin loukkaantui uudelleen ennen maaottelutaukoa pelatussa valioliigaottelussa Sheffield Unitedia vastaan ja oli sivussa Leicesterin kohdatessa Man Unitedin FA Cupin puolivälierissä.

Nyt Pereira on kuitenkin Maddisonin tavoin palannut kokoonpanoon ja kaksikko on Rodgersin käytettävissä lauantaina, kun Leicester kohtaa kotikentällään sarjakärki Man Cityn.

Rob Tanner

@RobTannerLCFC
Team news: James Maddison and Ricardo Pereira are fit and available to face Man City. Cengiz Under will miss out again.
JJ is out of his leg brace and making good progress, Barnes is also doing well but still a few weeks away. #LCFC