Crystal Palacen hyökkääjä Michy Batshuayi sanoo kokevansa, ettei häneen luoteta seurajoukkueessa samalla tavalla kuin Belgian paidassa.

Batshuayi, 27, palasi täksi kaudeksi Chelseasta lainalle Palaceen pelattuaan jo aiemmin puoli kautta vuokralla Selhurst Parkilla. Toinen keikka ei ole kuitenkaan sujunut suunnitellusti, sillä hän on saanut peliaikaa vain 873 minuuttia ja onnistunut maalinteossa vasta kerran.

Vähäisistä näytöistä huolimatta Batshuayi valittiin Belgian A-maajoukkueeseen maaliskuun otteluihin. Hän istui kaksi ensimmäistä peliä penkillä, mutta pääsi viimeisessä kentälle ja kiitti vastuusta yhdellä osumalla ja maalisyötöllä.

– Saan tuulahduksen raikasta ilmaa, kun tulen maajoukkueeseen, koska minulla on todella vaikeaa seurajoukkueessani, sanoi Batshuayi Goalin mukaan.

– Seura- ja maajoukkue ovat erilaisia. Maajoukkueessa valmentaja, joukkuekaverit ja pelisysteemi ovat erilaisia kuin Palacessa.

– Belgian kanssa tunnen, että valmentaja luottaa minuun. En saa sitä tunnetta siellä (Palacessa).

– Puhumme paljon [maajoukkuevalmentaja Roberto] Martínezin kanssa silloinkin, kun olen seurajoukkueessa. Annan aina itsestäni 200 prosenttia, etten pettäisi häntä.