Veteraanipuolustaja Phil Jagielkan oma maali nousi keskiöön, kun Leeds nappasi kotonaan pisteet Sheffield Unitedilta. Blades-topparin ohjaus ratkaisi isännille 2-1-voiton.

Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin avausjakson lopussa, kun George Baldock liukui vaarallisesti Tyler Robertsin päälle. Leeds-pelaaja syöksyi iskun voimasta vauhdilla maihin.

Baldock selvisi tilanteesta ilman varoitusta. Tilanteessa itse loukkaantunut puolustaja vaihdettiin pois ennen taukoa.

Leeds otti johtoaseman 12. minuutilla. Raphinha tarjoili syötön vasemmalle etutolpalle ja Jack Harrison täppäsi pallon alanurkkaan.

Sheffield tasoitti juuri ennen taukoa. Ben Osbornin laukaus ylitti Luke Aylingin pelastusyrityksestä huolimatta maaliviivan. Leeds-puolustaja ajautui maalin sisälle yrittäessään torjua palloa viivalta.

Leeds otti asemansa takaisin toisen puoliskon alussa. Phil Jagielkalla oli epäonnea ja toppari ohjasi Harrisonin keskityksen omaan maaliin. Leeds-laiturin keskityspallo oli sen verran hankala, ettei Jagielkalla jäänyt juurikaan mahdollisuuksia pelastaa tilannetta.

Bladesilla takaiskun jälkeen tilaisuuksia iskeä peli tasoihin. Viimeisellä kympillä Rhian Brewster lähetti volleysta boksin takaa uhkaavan laukauksen kohti Leedsin maalia, mutta hyökkääjän yritys suuntautui muutaman sentin ohi ylänurkasta.

Leeds nousi voitolla sarjataulukossa kymmenenneksi. Sheffield jatkaa viimeisellä sijalla.