Arsenalin manageri Mikel Artetaa on kehotettu myymään hänen ”heikot” puolustajansa ja korvaamaan heidät uusilla toppareilla kesän siirtoikkunassa.

Yhdeksännellä sijalla majaileva Arsenal piti maalinsa puhtaana ensimmäistä kertaa sitten tammikuun, kun joukkue kukisti sarjajumbo Sheffield Unitedin 3-0-lukemin sunnuntain viimeisessä valioliigaottelussa.

Englannin, Manchester Unitedin ja Liverpoolin entisen keskikenttämiehen Paul Incen mukaan hauras puolustus on kuitenkin suurin syy Tykkimiesten surkealle sijoitukselle.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Incen mielestä Calum Chambers, Rob Holding ja David Luiz eivät ole tarpeeksi hyviä viemään Arsenalia seuraavalle tasolle. Kuva: Getty Images

Ince on tämän takia kehottanut Artetaa kauppaamaan ainakin Rob Holdingin, Calum Chambersin ja David Luizin tänä kesänä eteenpäin.

– Minun mielestäni Arsenal on yhä heikko puolustussuuntaan, totesi Ince Premier League Productionsille.

[readmore from=Arsenal]

– Jos katsoo joukkueen puolustajia, lukuun ottamatta Kieran Tierneya, pitäisi heistä vaihtaa ainakin kolme tai neljä uuteen.

– En halua olla epäkunnioittava Holdingia, Chambersia tai Luizia kohtaan, mutta jos seura haluaa liikkua eteenpäin… Olisi ymmärrettävää, miksi heidän päänsä olisivat pölkyllä.

– Tämän joukkueen pitäisi kilpailla Mestarien liigaan oikeuttavista paikoista, joten kesällä sisään on tuotava ainakin neljä tai viisi uutta pelaajaa.