Evertonin keskikenttäpelaaja Jean-Philippe Gbamin on kärsinyt taas uuden takaiskun palattuaan vain viikko sitten 19 kuukauden mittaiselta sairauslomaltaan.

25-vuotias norsunluurannikkolainen teki pitkään odotetun paluunsa tositoimiin viime maanantain 1-1-tasapelissä Crystal Palacea vastaan, kun hän pääsi pelin viimeiseksi 11 minuutiksi vaihdosta sisään.

Ottelun jälkeen Gbamin kertoi tyytyväisenä, miten haastavalta hänen pitkä ajanjaksonsa loukkaantuneena tuntui, ja kuinka hän on halukas osoittamaan kaikille, miksi Everton hänestä 25 miljoonaa euroa kesällä 2019 maksoi.

LUE LISÄÄ: Evertonin unohdettu mies teki kovan lupauksen: ”Haluan näyttää, miksi minut ostettiin”

The Athleticin mukaan Gbaminin tuore polvivamma saattaa kuitenkin pitää hänet loppukauden sivussa, sillä Evertonilla on enää yhdeksän sarjapeliä jäljellä.

Lähde tietää myös kertoa, ettei Gbaminin tuore loukkaantuminen liity millään tapaa hänen reisi- ja akillesjännevammoihinsa, jotka vaativat leikkausta ja kuukausien toipumisaikaa viime vuosien varrella.

Kesällä 2019 Mainzista saapunut Gbamin on pystynyt pelaamaan vain kolme ottelua Evertonin paidassa. Tänään maanantaina Carlo Ancelottin miehistö kohtaa Brightonin kello 22:15 vieraissa.

Everton

@Everton
Jean-Philippe Gbamin will not be our matchday squad for tonight’s #PL match at Brighton after sustaining a contact knee injury during training at the weekend.

We’re with you, JP! 💙