Evertonin unohdettu mies Jean-Philippe Gbamin on palannut viimein pelikuntoon.

Gbamin siirtyi Evertoniin saksalaisseura Mainzista 25 miljoonalla eurolla kesällä 2019, mutta kärsi vakavan takareisivamman heti debyyttikautensa alussa.

Sen jälkeen Norsunluurannikon maajoukkuemies loukkasi harjoituksissa akillesjänteensä, mikä johti taas yli puolen vuoden mittaiseen sairauslomaan.

Gbamin pääsi kuitenkin noin 11 minuutiksi kentälle viime viikon 1-1-tasapelissä Crystal Palacea vastaan ja saattaa pelata myös tänään maanantaina Brightonia vastaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Everton

@Everton
💪 | “I want to have some game time and feel more and more ready to play 90 minutes. I'm focused and will work hard to be prepared for any occasion. I want to make part of the history of Everton."

🗨️ JP shares Carlo Ancelotti's advice after returning to #PL action last Monday...

– Pitkä sairausloma otti tietysti koville, mutta en koskaan painanut leukaani rintaan. Olen tehnyt kovasti töitä paluun eteen, Gbamin kertoi Liverpool Echolle.

[readmore from=Everton]

– Se [loukkaantuminen toukokuussa] oli paha paikka. Mutta minulla on poikani, joten sain vietettyä aikaa hänen kanssaan. Se auttoi minua keskittymään muihin asioihin ja pitämään pään ylhäällä.

– Minun sopimukseni on voimassa vielä kolme vuotta, joten haluan osoittaa, miksi minut ostettiin. Se on tavoitteeni.

– Aion tehdä kovasti töitä harjoituksissa ja näyttää, että olen valmis aloittamaan joitain pelejä ennen kauden loppua. Meidän on tietysti oltava myös kärsivällisiä, koska kahden vuoden mittaisen loukkaantumisen jälkeen palaaminen ei ole koskaan helppoa.