Yksi Valioliigan kuumimmista puheenaiheista on tällä hetkellä Jesse Lingardin huippuvire. Sunnuntain 3–2-voittopelissä Leicesteriä vastaan hän iski kaksi osumaa.

West Ham lainasi Manchester Unitedissa vailla vastuuta jääneen Lingardin, 28, ja välittömästi alkoi tapahtua. Englantilainen on tehnyt yhdeksässä pelaamassaan liigaottelussa peräti kahdeksan maalia.

Mediassa spekuloidaan nyt kiivaasti sillä, missä Lingard pelaa ensi kaudella. Sunnuntaina Englannissa uutisoitiin, että myös Arsenal olisi kiinnostunut miehen palveluksista.

Entinen valioliigapelaaja Jermaine Jenas sanoi BBC:llä, että Lingardin tulisi jatkaa West Hamissa, joka taistelee jopa Mestarien liigan paikasta.

[readmore from=Jesse-Lingard]

– Hänellä on manageri, joka luottaa häneen. Hän pelaa pelipaikalla, joka sopii hänelle. Lingard on kentällä paljon ylempänä, mikä on syy siihen, miksi hän on pelissä paljon enemmän mukana, totesi Jenas.

– Hän on älykäs jalkapalloilija. Tässä on pelaaja, joka pelaa omalla huipputasollaan. Ei ole sattuma, että hän on tehnyt kaikki nämä maalit. Katsokaa, kuinka ylhäällä hän pelaa. Ollessaan Unitedissa hän oli välillä oikealla, välillä vasemmalla ja välillä hieman syvempänä.

Unitedin entinen kapteeni Roy Keane kehui Lingardia Sky Sportsilla. Irlantilaisen mukaan mies on pitänyt itsensä hyvässä kunnossa, mikä on hyvän ammattilaisen merkki.

– Kentän ulkopuolella hänen katseensa ehkä herpaantui, mutta hänellä on aina ollut lahjakkuutta, ja se on hieno nähdä, tuumi Keane.

– Annan 1/10 (tuuletuksesta). Minulla oli aiemmin tapana tanssia tuolla tavalla, yleensä juotuani paljon Bacardia ja colaa.

Fantasy Premier League

@OfficialFPL
Jesse Lingard, making #FPL his dance floor 🕺

#WHULEI

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Lähteet: TEAMtalk, Daily Mail