Jesse Lingard on tällä hetkellä Valioliigan kuumin pelaaja, mutta mistä hän on saanut motivaationsa viime viikkojen loistaviin suorituksiinsa? West Hamin kapteeni Mark Noble on kertonut nyt vedosta, jolla on saattanut olla tekemistä asian kanssa.

West Hamiin tammikuun siirtoikkunassa lainattu Lingard jatkoi häikäiseviä otteitaan lontoolaisseuran paidassa viime sunnuntaina, kun hänen kaksi maaliaan siivittivät David Moyesin miehistön 3-2-voittoon Leicesteria vastaan.

LUE MYÖS: Mitä Man Unitedin tulisi tehdä Jesse Lingardin suhteen? – Seuraikonilla vastaus polttavaan kysymykseen: ”Ehdottomasti”

Manchester Unitedista saapunut Lingard on tehnyt West Hamille nyt häikäisevät kahdeksan maalia vain yhdeksään otteluun. Sunnuntain Leicester-ottelun jälkeen Noble kuitenkin paljasti, miten 28-vuotiaan maalit tulevat hänelle kalliiksi.

Noble ja Lingard tekivät aiemmin nimittäin vedon, jonka täyttyessä Noble maksaisi viulut Lingardin yöstä ja huvitteluista eräässä Lontoon luksushotellissa. Tämä veto täyttyi jo sunnuntain ottelussa Leicesteria vastaan, mikä sai Noblen selvästi huvittuneeksi.

– Niin hienoja kuin Jessen osumat olivatkaan, löin hänen kanssaan vetoa kun hän saapui tänne, että jos hän tekisi meille kahdeksan maalia, maksaisin hänen illanviettonsa ja yön Corinthia Hotellissa. Joten se tulee maksamaan minulle muutaman punnan! naurahti Noble.

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen tästä.

West Ham United

@WestHam
"As much as Jesse’s goals were fantastic, I had a bet with him when he joined that if he scored eight goals, I’d pay for a night out for him and a stay in the Corinthia Hotel, so it’s going to cost me a few quid! He’s been fantastic for us hasn’t he!"

😂 Vintage Nobes...

LUE MYÖS: