Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen entinen huippupuolustaja Chris Smalling joutui pelottavan välikohtauksen keskelle, kun aseistetut varkaat murtautuivat hänen kotiinsa torstain ja perjantain välisenä yönä.

Smalling, joka siirtyi viime kesänä pysyvästi AS Romaan, ei osallistunut joukkueensa Eurooppa-liigan otteluun Ajaxia vastaan eilen torstaina. Polvivammasta kärsivä englantilaistoppari vietti iltansa täten kotona vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

Roma kaatoi Ajaxin yhteismaalein 3-2 ja eteni turnauksen välieriin, jossa italialaisseura kohtaa Smallingin ex-seura Manchester Unitedin. Voitonjuhla kääntyi yön aikana kuitenkin todelliseksi kauhuksi, kun kolme hupullista miestä murtautuivat Smallingin kotiin Rooman keskustassa.

Murtovarkaat herättivät Smallingin osoittamalla häntä aseella ja pakottivat 31-vuotiasta avaamaan hänen perheensä kassakaapin ennen rikospaikalta poistumista. Paikalliset poliisit etsivät nyt kolmea miestä, jotka varastivat Rolexin kelloja, kalliita koruja ja muita arvoesineitä.

Lähteet: Telegraph, Gazzetta dello Sport