Manchester Unitedin pelaajat ovat raivoissaan suunnitteilla olevasta Euroopan Superliigasta, kertoo Daily Mail.

Lehden mukaan Man Unitedin pelaajille ja valmennusryhmälle ei oltu seuran toimesta kerrottu mitään kyseisistä suunnitelmista ja asia tuli sunnuntaina täytenä yllätyksenä kaikille.

Manchesterilaisseuran varapuheenjohtaja Ed Woodward järjesti maanantaiaamuna kokouksen pelaajien ja muun henkilökunnan kanssa. Unitedin kapteeni Harry Maguiren kerrotaan asettuneen kokouksessa Woodwardia vastaan ja olleen raivoissaan siitä, miten asia oli hoidettu. Pelaajat myös kokivat, että joukkueen manageri Ole Gunnar Solskjær heitettiin seuran toimesta ”bussin alle”, kun hän joutui sunnuntain Burnely-ottelun jälkeen vastaamaan median kysymyksiin Euroopan Superliigasta.

[readmore from=Euroopan-Superliiga]

Myös UEFA:n presidentti Aleksander Ceferinille Manchester Unitedin mukanaolo Euroopan Superliigassa tuli yllätyksenä. Ceferin kutsui Woodwaardia ”käärmeeksi”, sillä kaksikko oli keskustellut Mestarien liigan uudistuksista vain muutamaa päivää aiemmin.

– En ole paljon keskustellut hänen (Woodward) kanssaan, mutta hän soitti minulle viime torstaina ja sanoi, että hän on erittäin tyytyväinen (Mestarien liigan) uudistuksiin ja kertoi tukevansa niitä täysin, Ceferin kertoi.

– Mutta hän oli selvästi jo suostunut johonkin muuhun. Emme tienneet, että käärmeitä olisi näin lähellä meitä.

LUE MYÖS: UEFA:n presidentti lähetti tiukan viestin Valioliigan suurseurojen omistajille: ”Vielä on aikaa muuttaa mieltään”