Mikel Artetan mukaan Arsenalin kannattajille on suotava vapaus ilmaista mielipiteensä Euroopan Superliiga -fiaskon jälkeen.

Arsenalin on määrä isännöidä Evertonia Emirates Stadiumilla perjantai-iltana. Kyseessä on Tykkimiesten ensimmäinen kotiottelu sen jälkeen kun seura liittyi ja vetäytyi Euroopan Superliigasta dramaattisen 48-tuntisen sisällä.

Raivostuneet fanit suunnittelevat mielenosoitusta seuraomistaja Stan Kroenkea vastaan. Odotettavissa on samankaltainen protesti kuin Chelsean kannattajilta Stamford Bridgen ulkopuolella tiistai-iltana.

KATSO MYÖS: Näin sadat Chelsean kannattajat reagoivat uutiseen Superliiga-erosta – ”Me pelastimme jalkapallon!”

– Fanien on saatava ilmaista mielipiteensä. Se on heidän oikeutensa. Heidän on saatava tehdä niin aivan vapaasti, vastasi Arteta kysyttäessä mahdollisista mielenosoituksista torstain lehdistötilaisuudessa.

[readmore from=Euroopan-Superliiga]

– Minusta se on osoitus heidän voimasta ja kapasiteetistaan, kun se näyttävät päättäväisyytensä ja intohimonsa jotain heidän haluamaansa saavutusta kohtaan.

– Jos fanimme voivat tehdä näin tukeakseen meidän joukkuetta, uskon sen olevan jotain erittäin voimakasta, ja se tulee tekemään meistä paljon, paljon vahvempia.

– Joten on aika jättää heidät ilmaisemaan itseään. Meidän on puolestaan taas sitouduttava heidän kanssaan, saatava heidät lähemmäs meitä ja uskomaan meidän työhömme. Jos teemme sen, olemme sen jälkeen paljon paremmassa paikassa.

LUE MYÖS: